default

За нас

Добре дошли в нашата фирма за почистване! Ние сме отдадени на предоставянето на професионални услуги по почистване, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Нашата компания разбира, че чистотата е от съществено значение както за бизнес средата, така и за домовете на нашите клиенти. Предлагаме  висококачествени услуги, които съчетават ефективността с вниманието към детайла.


Защо да изберете нас?

 
  • Персонал. Инвестираме постоянно в развитието на нашите служители, за да предоставяме най високо ниво на професионализъм и удовлетворение на нашите клиенти.
  • Иновативност. Фокусирайте се върху вашите основни дейности и се наслаждавайте на чистота и подреденост - пълноценно партньорство, което ви осигурява надеждност във всяко отношение.
  • Опазване на околната среда. Горди сме да обявим, че работим с водеща компания в областта на рециклирането - ''УНИТРЕЙД''. Tова ни позволява да предложим преференциални цени за услугите им. Съвместно работим за опазване на околната среда и устойчиво използване на ресурси. Това означава, че като наши клиенти, Вие също имате участие в този важен процес.
  • Професионални препарати. Грижим се за премахването дори на най - упоритите замърсявания, осигурявайки свежест и безопасност във всеки обект или пространство, което обслужваме.
  • Безплатен оглед и индивидуална оферта. Ще изготвим индивидуална оферта, която включва точните услуги и честота на почистване, съобразени с вашите предпочитания.
  • Конкурентни цени. Нашите конкурентни цени и прозрачни условия са съобразени с вашето бюджетно ограничение. Няма скрити такси или непредвидени разходи.

Обадете се за безплатен оглед на  09888 791 27.

Lorem ipsum dolor sit amet
 
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.