Почистване на прозорци и фасади

Почистване на прозорци и фасади
Предоставяме както абонаментни, така и еднократни услуги за почистване на прозорци и дограма, като гарантираме изключителен блясък на вашите витрини, фасади, стъклени врати и повърхности. Ние използваме съвременна техника и обучен персонал, специализиран в почистване на стъклени и фасадни повърхности различни по размер и вид.

Използваме различни инструменти като телескопи за височинно почистване, скелета, вишки и други, а при труднодостъпни места се възползваме от професионални алпинисти с дълъг опит. Нашите методи се основават на съвременни технологии, които ни позволяват да почистваме всички труднодостъпни места и замърсени фасадни повърхности с различна архитектура.

Спазваме всички изисквания за безопасност. В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и облицовката й, избираме подходящи почистващи препарати и техники.

Обадете се за безплатен оглед на +359 9888 791 27.
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.