Основно почистване след ремонт
Нашата услуга "Почистване след ремонт" е предназначена за жилища и къщи, които са претърпели строителни дейности и се нуждаят от привеждане в готов за нанасяне вид. Обикновено основната работа включва извършване на дълбоко почистване, премахване на прах и отстраняване на груби остатъци от замазки, шпакловки, боя и лепило. Това осигурява възможност за продължаване с по-фини дейности.

В последващия етап тази услуга обхваща сходни процедури като основното почистване, включително почистване на прозорци и дограми, подови настилки, санитарни възли, полиране на повърхности, мебели, меки настилки, осветителни тела и други, съгласно предварително уговорени условия.

Процесът на почистване на дома след ремонт може да се направи поетапно, което зависи от степента на завършеност на ремонта и предвидения план. Основната цел е да се предотврати натрупването на значителни количества прах и строителни отпадъци. При извършването на почистването, ние използваме специализирани препарати, предназначени за различни видове повърхности, с които се стремим да запазим мебелите, предотвратявайки тяхното износване и повреда.

За да направим по-прецизна оценка на степента на замърсеност, вида на ремонта и съответните дейности, както и за да определим кои повърхности трябва да бъдат включени, е необходимо да извършим оглед на място.

Това, което нашият екип може да завърши за няколко часа, би изисквало от вас цяла седмица. Нека вие се отпуснете и насладите на заслужена почивка, докато ние се грижим за всичко.

Обадете се за безплатен оглед на +359 9888 791 27.
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.