Опазване на околната среда

Горди сме да обявим, че работим с водеща компания в областта на рециклирането - ''УНИТРЕЙД''. Tова ни позволява да предложим преференциални цени за услугите им. Съвместно работим за опазване на околната среда и устойчиво използване на ресурси. Това означава, че като наши клиенти, Вие също имате участие в този важен процес.

"УНИТРЕЙД” е с предмет на дейност събиране, съхраняване и предварително третиране преди оползотворяване и/или обезвреждане / сортиране, балиране, раздробяване, пресоване и т.н/. на отпадъци от хартия, стъкло, пет бутилки, пластмаса, найлон и дърво.
Дружеството работи за намаляване на депонираните отпадъци, като се стреми към максимално извличане на рециклируеми суровини.

Компанията разполага и предоставя необходими съдове и прес контейнери за събиране и съхранение на видовете отпадъци.
Предлагат и унищожаване на архивни документи чрез шредиране. Опаковките минават през инсталация на която се сортират по видове и след това балират.
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.