Изпиране на меки повърхности и мебели

Изпиране на меки повърхности и мебели
Независимо дали става въпрос за дома ви или офисното пространство, изпирането на меките повърхности е ключов елемент за поддържане на здравословна и приятна обстановка.

С нашите специализирани методи и високоефективни почистващи препарати, ние осигуряваме дълбоко и деликатно почистване на вашите тапицерии, килими, и други меки материи. Процесът включва внимателно отстраняване на замърсяванията, праха и алергени, които могат да се натрупат във влакната на меките повърхности.

Специализираният ни екип се грижи за всеки детайл, осигурявайки не само безупречна чистота, но и запазване на цветовете и текстурата на вашия мек мебелен текстил. Резултатът е не само визуално привлекателен, но и здравословен и комфортен интериор.

Не се притеснявайте за деликатните материи на вашите мебели – доверете ни ги и се насладете на обновената им свежест и красота.

Обадете се за безплатен оглед на +359 9888 791 27.
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.