Благотворителност

default

Имаме удоволствието да Ви информираме, че с гордост ставаме партньори на благотворителната организация "Подай Ръка". С тяхната помощ и подкрепа, ние ще се ангажираме да помагаме на възрастни хора и деца, които се намират в трудно положение и нуждаят от нашата помощ.

"Подай Ръка" е напълно прозрачна организация, която гарантира, че всеки един лев, който бъде дарен, ще бъде използван по най-подходящия начин. Те се грижат за закупуването на необходими продукти, плащането на сметки и осигуряването на медицинско лечение за нуждаещите се.

От 1 януари 2024 година, ние ще даряваме процент от месечния оборот. Това означава, че всеки наш нов клиент ще допринася за благотворителната дейност на "Подай Ръка" през цялата година.

Ние вярваме в значимостта на социалната отговорност и сме решени да допринесем за подобряването на живота на тези, които се нуждаят от помощ. Съвместната ни инициатива с "Подай Ръка" ще ни позволи да имаме значителен и положителен принос в обществото.

Благодарим Ви за Вашата подкрепа и се надяваме, че заедно ще можем да направим разлика в живота на много хора.
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.