Абонамента поддръжка на дома

Абонаментното почистване на дома е практичен начин да се поддържа домът винаги чист и подреден. Тази услуга предлага редовно почистване Ние ще се погрижим за премахването на прах, почистването на подови настилки, измиването на прозорци и всички други задачи, свързани с поддръжката на чистотата.

Абонаментното почистване може да бъде на ежеседмична, двуседмична или месечна база, в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента. Това осигурява удобство и спестява време и енергия, като същевременно гарантира, че домът ще е винаги винаги чист

Обадете се за безплатен оглед на +359 9888 791 27
Какво казват за нас

Отзиви от клиенти

Biorest
Biorest
 
Много добре свършена работа.
Ivan Georgiev MakeUp
Ivan Georgiev MakeUp
 
Много съм доволен от услугите които предлагат ! Страхотно отношение и добре свършена работа ! Препоръчвам с две ръце !
Петя Петрова
Петя Петрова
 
Коректни!!!
desianhela georgieva
desianhela georgieva
 
Супер коректни и лоялни!
Виктория Иванова
Виктория Иванова
 
Виктория Юрукова
Виктория Юрукова
 
Супер съм доволна от услугите им. Всичко блесна като ново, дори и в най-затънтените кътчета, за които и не предполагах. Особено ако имате животинче вкъщи ви препоръчвам да използвате техните услуги и домът ви ще заприлича на нов , все едно никога не е ползван. Много ви благодаря за цялата свежест, която допренесохте в дома ми!
Rosi Yovcheva
Rosi Yovcheva
 
Точни и коректни професионалисти!
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
 
Бързи, точни, много съм доволен! В петък сутринта им предадох ключове от два тристайни и един двустаен апартаменти, които стопанисвам, за основно почистване. Върнаха ми ключовете в ранният следобед, а жилищата ми са досущ като нови! Благодаря! Спечелиха ме за клиент.